En blogg om shopping

Idag har jag varit å shoppat. Jag tog mig en promenad ner till willys. Där lämnades tre kassar tomglas. Fick bara 6.50 för de. De va inte många flaskor de va pant på. Sen införskaffades det diverse livsmedel.

Ikväll ska vintern sjungasut för de här året. De firar jag med att sitta ensam i min lilla lya och se på tv förmodligen. Borde börja skriva på "min ledarstil" oxå. Har läst om hur man gör idag.

Och appropå shopping så ska jag köpa en ny telefon. Mitt batteri börjar bli rätt dåligt. Har ju haft den i 3½ år snart. Va och skrev över mitt gamla abonemang på mig i helgen, det var pappas tidigare, så nu väntar jag bara på att jag ska få en bekräftelse på de. Sen kommer de nog bli en Sony Ericsson W880i.

Nu börjar det närma sig. 3 dagar kvar nu. iiiih!

Näsblod på tåget

Shit... En hel helg har gått utan att jag har bloggat. Jag har haft fullt upp. I Fredagskväll var jag och Fredrik på två olika fester. Den ena hos Sara och den andra hos Jonny. Men vi valde att inte hänga med någon ut. Vi stannade hemma och blev fulla och skrev en ny låt istället. Den blev rätt simpel men fruktansvärt bra.

På lördagsförmiddagen var jag med far till onoff med min kamera. Men jag var tvungen att göra en kvittosökning först innan jag kan få den fixad. så nu går jag å väntar på att dom ska skicka kvittot. Sen gick jag till fredrik igen och var lite bakis med honom.

På kvällen började det drickas öl igen. Efter ett tag hamnade vi på Engelska och kareoke. De var ju roligt men vi fick aldrig sjunga Morrissey.

4 dagar kvar

Riksbanken sköt räntorna i sank

Idag tog jag tåget hem till gammla hederliga Falun. På tåget blev jag anntastad av en nyckelpiga. två gånger till och med. Den var nog kär i mig.

Ikväll blir de till å öla at Kjool. Vi ska skriva en riktig sommar plåga. Men de kanske jag skrev om igår!? Minns inte så noga. Man börjar ju bli gammal och gaggig. Slut för nu, men de kommer nog mera idsinom tid.

6 dagar kvar :) mindre än en vecka.

Snart helg

Hej alla läsare!

Igår fick jag lite klagomål (från Elin) på att jag inte orkade blogga. Där för lovade jag henne en lite längre blogg idag.

Just nu sitter jag och lyssnar på en mycket arg debatt på radio. En helt galen vänsterpartist sitter och skriker om sin alternativa budjet. I och för sig är inte regeringens representant så himla lugn han heller. Jobbit att lyssna på. Nu stänger jag av.

Vad har Pop-mart gjort idag och igår då? Jag har haft min undervisning på skolan. De har faktist gått bättre än vad jag hade väntat mig även fast typ hela 8a nu kallar mig för Martin Luther.

Min tröja har kommit idag oxå. Men jag har inte hämtat den än. Hoppas storleken stämmer. Jag orkar fan inte hålla på och skicka tillbaka och byta och hålla på. Men den e ju snygg (se bild i tidigare blogg).

Imorgon ska jag hem till Falun. Bandträff imorgonkväll. Till alla DFACMMOME-fans kan jag medela att dom är i full gång med att skriva nytt material. Kommer nog bli en del premiärer på ffffff-festivalen.

7 dagar kvar. Ahhh, en vecka! Nästa torsdag kommer jag vara spännd som en fiolsträng. Men de kommer att bli så jävla kul.

Elin, va dehär tillräckligt?

Bandsläpp från RP

Jag får erkänna att jag inte blev så imponerad av dagens bandsläpp till hultsfredsfestivalen. Iofs så hade jag väl inte väntat mig så mycket heller. Dom andra släppen har ju varit så bra och de finns ju faktist några guldkorn denhär gången me. De absolut bästa var ju Manic street preathers. Nya låten med Cardigans Nina e ju riktigt bra. Sen tyckte jag att de va kul att Marit, Laakso, Florence och Dizzee var me. De kommer bli kul.

9 dagar kvar. Puss till alla!

High speed train

Idag började min VFU. weiiihuu. lite omväxling iaf. sen har jag börjat läsa lite Pedagogisk filosofi. Blä! Tung bok. Sen har jag tjötat med Joanna och kollat på 100höjdarefinalen. Filip å Fredrik e bra.

Till dej Frej. Jag tycker absolut vi ska sattsa på den där sommarplågan. men då måste vi skaffa en inspelningsstudio snart.

fortfarande 10dagar kvar


image4

Till alla som undrar

Jag har fått lite undringar om vad det är jag räknar ner till här på bloggen. För alla nyfikna kan jag då berätta att den 3 maj får jag dambesök. Då kommer Joanna och hälsar på. De ska bli så kul. Jag längtar. Det är därför jag räknar ner. Och nu e klockan över tolv. Shit...Borde gå å lägga mig snart.

10 dagar kvar.

Ny vecka snart

Idag har jag inte gjort så överdrivet mycke. Sov länge. Till halv tolv typ. Efter några mackor, orkade inte äta nån mer frulle, så funderade jag lite på vad jag ska göra med eleverna nästa vecka. Jag kom inte fram till nått.



Här är adidasjackan jag bestälde igår. Cool va?

Slutligen. 11 dagar kvar. Snart bara ensiffrigt antal.


Hoppas tiden går fort

Idag är det lördag och jag sitter med datorn ensam på min kammare och längtar. Vad har jag gjort idag? Jag vaknade sent. 10.30 typ. Låg å pratade med Joanna i telefon till kl.4 så det var kanske inte så konstigt. Slängde i mig några äggmackor. De var vad jag hade hemma. Sen gick jag ner till Willys och handlade så nu har jag lite mat hemma igen.

Jag har även beställt en ny Adidasjacka. Skitcool. Den är vit, ljusblå och rosa. De kostade mig 800 spänn men jag får ju mer deg på tisdag så de kostar jag på mig. Jag får väl skita i skivorna jag skrev om igår. Eller så unnar jag mig lite skivor oxå.

Jaja, nog om detta. Nu e de tolv dagar kvar.

En människa ställd i en besvärlig valsituation

Jag hittade bloggen som försvann, så här kommer den. Håll till godo.


åhh, jag känner för att köpa skivor. Men gör det då! Men jag vet så många skivor jag vill köpa. Måste prioritera, annars kommer jag att ruinera mig. Skivor är ju så dyrt. Max tre stycken ska de bli.

Skivalternativen jag väljer mellan:
The Ark
Montt Mardié
Röyksopp
Mika
Laakso
Air
Sahara Hotnights
Oh no ono

Förstår ni att jag har svårt att bestämma mig. Jag vill ju köpa alla men det är ju inte ekonomiskt möjligt. Har fan inte råd att slängaut över tusenlappen på skivor. Så typiskt mig.

Hej då

PS. Nu är det bara 13 dagar kvar.


Jävla blogg!

Nu hade jag skrivit ner mina tankar här i min blogg. En rätt lång text om en svår valsituation. Så trycker jag på förhandsvisa för att se om allt ser bra ut. Det gör de. När jag sedan går tillbaka för att publicera dehela så försvinner allt. Jävla skit. Jag tänker inte skriva de igen. Så dehär blir vad ni får idag. Nu ger jag mig.

Hejdå

Hultsfred blir kul i år

Jag var precis in på forumet på Rockpartys hemsida och läste. Fan va folk klagar på årets lineup. Lägg av me de! Den är ju skitbra redan nu. Det får fan inte bli så mycket mer bra bandsläpp nu för då kommer jag att bli skittso.

De jag vill se är:
Pet shop boys. Festivalen hindrade mig från att se dem i fjol. Skivan dom släppte i fjol e ta me fan deras bästa på 10år.

Timbuktu med Damn! Svänger alltid. ärligt talat så går jag på de mest för att se Damn! Älskar dom.

The Ark. Ny skiva som jag sitter och lyssnar på nu faktist. Så har dom ju vunnit melodifestivalen

Mando Diao. Dom gamla rock rövarna från borlänge. nästan hemmifrån. Dom har en förmåga att alltid överaska mig.

Amy Winehouse. Hörde henne första gången på P3 nån gång i december när jag satt med uppsattsen. Jag skrev upp hennes namn direkt.

Sahara hotnights. Världen snyggaste rockband.

Justice. Bara man tänker på Ed Banger vill man dansa

SebastiAn. Oxå Ed banger-artist. Han e bättre än Justice.

Salem Al Fakir, Fibes oh fibes och Tingsek. Tre riktigt bra soulartister från sverige. Fibes oh fibes skiva var ju en utav förra årets höjdpunkter.

Goose. Känns lite som ett till Hot chip. Lite hårdare dock, men dansa till de går ju.

Uffie feat. Feadz. Årets coolaste bokning än så länge. Flickan som fick mig att upptäcka ed banger. Ett måste.

Juvelen. Skön popkille som jag hörde i höstas på mtv. han har efter de fått hype.

Roxy cottontail och Mapei. Musik som jag inte vet så mycket om men av deras MySpace sidor så verkar det som att det kan vara något.

Oh no ono. Kan fasingen ha chans att bli årets Hey willpower för mig. Dom verkar skitcoola. Borde nästan köpa skivan och lyssna in mig.

Det var dom. de finns några fler oxå men dom kommer jag inte prioritera. det här kanske kan räcka för en kul festival. 

Ett tack...

till Tage Danielsson. Hade du inte varit så underfundig så hade jag nog inte varit så glad som jag är idag. Du är helt fenomenale man. Hade du inte varit död hade jag kramat dig.

Annars har jag idag varit till steneberg och hälsat på lite. Planerat VFUn med Akå. Jag ska ha undervisning på onsdag å torsdag. Det blir nog bra de. ska planera i helgen.

Fredrik, jag kommer nog hem helgen innan valborg.




till Joanna
Flower Power

Fyfan för HIG

Jag e trött på min kurs redan efter 2 veckor. Jag blir så förvirrad. De är ju inte så mycke kanske men det känns som om jag har jobb upp till öronen. å de e planering å seminarier hela tiden. när ska man få tid att läsa? Jaja, det löser sig som Timbuktu säger. Hoppas jag i alla fall :S


Lek med Elin

De var kul igår. Det började med att jag satt hemma i min Gungstol. Plötsligt kom ett par Invandrare och skulle spela mina Justin Timberlake-plattor. De fick dom inte. Dom tömde ju min Chipsskål så jag körde ut dom efter två låtar. Istället satte jag mig vid datorn. Jag skulle gärna haft Kuddkrig hela natten men det går ju inte över datorn. Tråkit. När jag sent om sider skulle gå å lägga mig var min  Tandborste försvunnen. Man hade ju kanske kunnat vara lite Krimminell och lånat nån annans men då hade kanske Barbapappa blivit arg och börjat slänga PotatismosMattan och de hade ju varit tokit så jag gick istället och la mig med oborstade tänder.

Det var min natt och mina tio ord. Ha de gött!


 

En försmak av SOMMAR

Det är än så länge bara den 15 april och jag går i kortärmatt utan att frysa. Jag måste säga att det är nått specielt med våren. Jag känner mig hellycklig även fast jag har skolan att tänka på. Och efter vår kommer sommar. Den bästa av alla årstider. Med öl, grill, festival och allt de där som man går och längtar till hela vinterhalvåret.

Idag har jag tagit en promenad med Emil. Ätit glass på en parkbänk i solen och nästan blivit attakerade av måsjävlar. Det sissta där va väl kanske inte så trevligt men glass och sol var helkalas. Hoppas det blir mer sånt i år. 

tack och hej, leverpastej 

Gårdag

Igår var de drag. Var på fest hemma hos Danne innan vi gick till kåren och lyssnade på Emil när han spelade med sitt band. När jag gick hem så pratade jag med Joanna i telefon. De var kul...

När jag vaknade kom jag inte ihåg ett skit av vad jag sagt till henne. Men de var inget elakt i alla fall. Idag har jag fläskat med pizza.

I kväll tror jag de får bli lugnt

Loka päron

Jag har inte så mycket att säga. Har bara fått order av Elin att skriva nått så då får jag väl göra de då.

Jag vaknade upp ur mina drömmar runt kl. 6.30. Låg kvar ett tag och drog mig. Sen blev det dusch och frukost. Hade inte så mycke frukost. De fick bli lite hårdmackor. sen skrev jag klart min läslogg. I skolan sen fick jag två små föreläsningar av de adjungerande adjungterna. Sen cyklade jag hem igen och skickade ett mail till Anna-Karin och började på min planering.

Det var min dag. Slut och punkt

Grov white? ne, de har inte vi

Kan man inte begära att en tobaksaffär ska ha de godaste snuset. Jag fick lov att köpa en Göteborg istället. Så nu växer det gran under läppen på mej. Fan, Sätra centrum är inge bra men det är nära. Nu ska jag hedanefter bara gå till willys.


Efektivitet

Dagens händelser:

1. föreläsning - specialpedagogik
2. Litteraturseminarium. De gick apsegt
3. inte arbetat något med läslogg eller planering
4. Mailat Anna-Karin
5. Nördat vid datan

Skittråkig dag


Måndag igen, varför?

Jag är lite trött på min situation. Vill ha sommar nu så man inte har så mycket måsten över sig.

I natt blev jag väckt halv fyra utav min tellefon. Det var nått jävla revbensspjäll som ville att jag skulle vara taxi. Fan, jag har ju inte änns körkort. Jag måste säga att jag blev irriterad.

Nu snöar det man kan ju bli deppad för mindre. Fan! Keuwken! Nu får det fan va nog (ursäkta mitt språkbruk)


En bra kväll

ojojoj, igår hade vi roligt. Började hos Samme och Caj halv åtta. Då hände det inte så mycke. Vid 22.15 började Bingo Royale. Vi vann inget och då blev vi arga. Så arga att vi skickade ett mycket illsket mail till SVTs VD. undrar om vi får svar?

Sedan var det daggs för utgång. BANKEN. Jonatan skjusade ner oss med Fred i bagachutrymmet. Banken var full (tror jag) vi gick iaf vidare till harrys. Där träffade vi på världens längsta kö. 
-Orka stå här och möggla, tänkte vi och gick till Engelska. Där var det kareokekväll och som de entertainers vi är så intog Dirty Freddie and Charming Mårten senen. "vi ägde helt totalt". Tydligen skulle jag ha dissat en skinhead oxå.

Efterfest at Mickes. Där skulle det drickas whisky. Mycket tok hände där men de jag minns var att det kom en kille som precis såg ut som Pers lillebror. Lite tjockare dock. "Fred! Du talar ju med Pers Bror"

McDonalds. Va fan skulle vi dit å göra?

I alla fall...Vi hamnade på efterfest hos Jonny. Mitt minne är lite vagt om vad som hände där. Vaknade i morse på Fredriks soffa med en mystisk bläcktatuering på handen. De stog "Också Bög!" Onaturligt va?

Nu avslutar jag denna blogg med orden
- Ät bly... Kaninjävel.

Tillbaka i Falun

Resan till falun gick bra och direkt skulle jag dricka öl med Fredrik och di andre. Per var ju hemma. Vi har haft de trevligt i kväll tycker jag. Jag höll mig och blev inte så himmla drängfull som jag brukar kunna bli. Och så var det ju förståss trevligt att återse Per. Han är ju inte här så ofta och jag är sällan i Stockholm å han sällan i Gävle, men jag är i alla fall till gammla Falun ibland.

Man behöver inte vara kärring för att veta att det snart är påsk

Läsa, läsa, läsa....suck! Nej, så farligt är det faktist inte. Visst har jag väl läst men jag har hunnit vara ner på stan och besökt försäkringskassan också. Alltid lika lång kö. Blä!

Imorgon tror jag att jag åker hem till mor & far och äter lite påskmat. Vem vet...man kanske till och med får ett påskägg med godis.

Sommaren som försvann

Vintern är snart här igen. Det känner jag på mig. Det är kallt som i Januari. Det var kanske lite överdrivet när det e typ 5 grader men man fryser ju i alla fall.

Idag har jag deltagit i ett fysiologiskt experiment. Jag fick både väga mig (58 kg) och mäta mig (181 cm). Sedan var jag tvungen att uppge min ålder (23 år). Det togs ett fotografi i helfigur och nu ska folk få gissa. Skulle vara kul att se resultatet men det kommer man väl aldrig att få göra. Jag fick en biobiljet för besväret i alla fall.

Jag har även fått lite mer grepp om kursen men oj vad mycke det verkar vara. Ja, detta om detta. Dagens blogg gjord :)

Förvirrad pojke, sex bokstäver?

Åkej, den nya kursen Ledarskap och lärande har börjat idag. Det är nog den jobbigaste och mest förvirrade dagen på länge. Schemat förstod jag mig inte på ett dugg men det ordnar sig. Jag hade i alla fall fått alla dom böcker jag hade beställt idag så då har jag koll på de mesta av litteraturen. Skönt att ha koll på nått. Nu är det snart mat som gäller. Att gå heldag gör en hungrig. Borde börja laga mat på kvällen så jag kan ta med mig till skolan. Det funkar inte att göra som idag. Jaja... Nu har jag fiskpinnar på menyn så ha de gott för det ska jag ha.

Den gångna helgen

Nu i helgen har jag haft fullt upp. Därför har det inte blivit något skrivet här men nu kommer det.

I Fredags åkte jag hem till mor och far. Där hade vi lite fest med god mat, pressenter, tårta och sådant. Det var ju lixom lite trevligt. framåt kvällen kollade vi på Let's Dance-finalen. Jag får vara ärlig och säga att jag tycker det är ett jävligt tråkigt program. Man ser ju ingen skillnad mellan paren. De dansade ju lika bra begge två.

Nå väl... I Lördags så köpte jag den äntligen då. Min billjet till hultan! åhhh...det kommer bli så roligt! Sedan gick jag hem å började mixtra med farsans stereo. Jag skulle ju ha fest på kvällen. Det vissade sig vara lättare sagt än gjort att få ljud i den så jag fick lov att springa ner på stan igen och inhandla diverse kablar.

Under kvällen sen blev det festligt värre at my place och sedan gick jag ensam ner till Marres för att möta Samme. Va nu de skulle var bra för? Men det var trevlig å det slutade med att jag var ganska så jättemycke på kanelen. Detta straffade sig i morse. Eller i morse...Hela dan har jag legat typ deckad och bara tyckt så himmla synd om mig själv.

Så har helgen varit

RSS 2.0