Hassan

Fan va man saknar söndagarna när man var typ 10-11år. Då när hassan sändes. Jag laddade hem några busrigningar igår. Gud va jag skratta. När de ringer till Jarl Kulle och säger "bajs". haha, så bra. Och den när de ringer till hälsoaffären och frågar om man kan röka soja. Ja...Det var tider.

Snart är Julen här

Jag har fått lite problem med min uppsatts. Efter att ha gjort en litteratursökning, skickat efter vad jag hittat och studerat dem så har jag hittat en undersökning som redan gjort det som jag hade tänkt att göra. Men det har löst sig rätt så smidigt ändå. Jag gör helt enkelt undersökningen i falun istället så snart kanske ni hittar mig hemma istället.

tack

[untitled]

Jag sitter just nu och lyssnar på Burials nya skiva Untrue. Och vad har jag att säga om den? Jag vill börja med att citera Marcus Joons som i Sonic nr 38 skriver "Vansinnigt vacker förtvivlan". Det är just precis som det är. Kännslan är regnig natt och mellankolin finns i var ända ton som spelas. Jag brukar kunna tycka att sådan dubstep som Burial syslar med kan bli en aning tråkig i längden. I detta fall älskar jag det. Jag längtar till mörkrets infall för den här skivan passar bäst mitt i natten. Det jag är rädd för är att jag nog kommer att tröttna på det rätt snabbt. Bästa låt: Archangel.

 7/10 

Tack

Tripp till Småland

Ännu en helg har förlöpt men redan i onsdags satte jag mig på en buss som skulle ta mig ner till smålands mörka skogar. Första anhallten var Sthlm central. Där fördrev jag ca 6 timmar med att läsa, äta och lyssna på musik. Anhalt nummer 2: Vetlanda och Sandra! Vi åkte hem till henne i Landsbro som ligger lite utanför. Typ som Aspeboda eller så. Jag fick träffa hennes föräldrar och hennes syskon. Vi gick och hälsade på hennes morföräldrar en sväng, mest bara för att hon skulle få visa upp mig för att lugna hennes mormor.

Torsdag: På morgonen åkte jag och Sandra in till Vetlanda igen och till hennes föredetta lägenhet som skulle städas ur. Jag var så snäll så jag hjälpte till. Sedan var det dax att få träffa hennes kompisar. Vi var och fikade med Johanna, Lollo och Hanna (tror att det var rätt). Fet räkbaguette med bestick. Inte så likt mig kanske att ata bröd med bestick men det var så mycket kladd i den så jag var tvungen. Sen åkte vi tillbaka hem igen. På vägen tjyvlyssnade vi på en tant som satt och klagade på att reflexer var så dåliga nu för tiden. När vi väl var hemma så blev det middag. Det var mycket trevligt. Under matlagandet fick jag ett sms av min käre vän Fredrik där han kallade mig för ett Pettöf. Om någon kan berätta vad det är så får ni gärna höra av er.

Fredag: På fredagsförmiddagen skulle Sandra till skolan så jag trodde att jag skulle få lite tid till att plugga själv. Så blev det dock inte. Satt istället och pratade med Sandras farmor som kom dit och skulle vara hundvakt åt Amadeus, stökhunden. Jag var glad att jag slapp vakta honom. Hade ju fått panik. På kvällen åt vi tacos och kollade lite på idol i väntan på att Martin "den äldre" skulle dyka upp. Det är hennes lillasysters pojkvän och han är inte äldre än mig. När jag hälsat på honom så åkte vi hem till hennes kompis Jonas och förfestade lite innan vi åkte till ett ställe som hette Dang. En kinesresturang med karioke. Känns det igen? Vi blev lite fulla. haha... När vi sen åkte hem så ringde vi till Per. Han tror jag blev lite förvånad.

Lördag: Upp tidigt. Skulle med tåget till Tranås 08.16. Jag hann. På stationen i Tranås hämtade farsan mig sen var det bara på med finkläderna och iväg till kyrkan. Min kusin Malins lilla pojke Malte skulle kristnas. Det gick fint och sen blev det fest med släckten. Skitgod mat!

Söndag: Idag har jag åkt hem igen. Pappa körde hem mig till gävle. Det var skjyst tycker jag. Så nu är jag hemma och skriver blogg. Första gången på över en vecka tror jag. Måste verkligen bli bättre på de.

tack!

PS. Förlåt till alla (Fred, Caj och Sam) som känner sig taskit behandlade för att jag inte har berättat om Sandra tidigare men det har gått rätt så fort allt.

RSS 2.0