Som man bläddrar får man ligga

Vet ni va? Martin har använt sin söndag till att städa lite. Det var väl på tiden! Och nytt och fräsht lakan i sängen har det oxå blivit. Så nu får man börja jobba på att det ska gro igen igen.

Gårdagskvällen var väl ingen kväll som kommer gå till världshistorien. Det roligaste som hände var väl när Fredrik ringde å skällde ut mig för att jag inte var i Falun. Annars så var det tv som gällde. Kollade på Apornas planet (Orginalversionen). Den e ju bra. Se om jag tar andra filmen ikväll. 

tack 

mmm, jag myser i träningsbraller

Åh.. va härligt med en helg då man inte behöver göra nånting! Jag kan sitta å dega framför teven hela dagen om jag har lust. Regnet vräker ju ner ute så de e ju inte så att man vill ut direkt.

Igår hade vi PM:s-redovisning. Jag hade väntat mig att jag skulle få rätt mycke kritik eftersom att jag inte tyckte att jag förstod så mycke utav vår uppgift. Men den kritiken uteblev. Inte ens Begnt sa särskilt mycke.

Nu är det mat på g snart så jag drar mig tillbaka för nu. Kommer kanske tillbaka ikväll.
Tack

bakisdag idag

Idag har jag försökt att städa lite. Det har inte gått så bra. Det ända jag har gjort e att jag har plockat upp lite grejer som legat på golvet. Men hellre lite lort i hörnerna än ett rent helvete, som det brukar heta.

Så som jag känner

Man vaknar för tidigt, man ligger å fryser, och kan inte somna igen.
Man tänker på saker man borde sluta å tänkt på för längesen.
Det värker i hjärtat men de får man tåla, man är ju för helvete kar,
och ingen ska kalla en blöt eller sentimental.

Man sitter i köket med en kopp kaffe och treo mot sveda och värk.
Man blädrar i tidningen, läser rubriker, har svårt att koncentrera sig.
Radion står på, dom pratar som vanligt och gärna i mun på varran
men så hör man en bit som man minns från en tid som försvann.

Och man tänker på henne igen fast man lovat sigsjälv att man ska glömma bort,
men man lovar ju alltid förmycke när man druckit brännvin.
Och man tänker tillbaks till nånting som väl ändå var borta för länge sen.
Men nog minns man det än när man tänker på henne igen.

Det vilar nått vemodigt över en söndag, i synnerhet när det är höst.
Man känner sig lite ur spel, inte vore det fel med nån form utav tröst.
Man tar sig en lång promenad, det är läkande att bara tänka och gå.
Det är tur att man får tycka synd om sigsjälv då och då.

Och man tänker på henne igen fast man lovat sigsjälv att man ska glömma bort,
men man lovar ju alltid förmycke när man druckit brännvin.
Och man tänker tillbaks till nånting som väl ändå var borta för länge sen.
Men nog minns man det än när man tänker på henne igen
ja, nog minns man det än när man tänker på henne igen.

HV 71 - Frölunda

Nu e tamefan hockeyn igång. Fan va kul! Det är nått annat än dendär långtråkiga fotbollen. Se om man tar sig upp till Läkerolarena nån gång i år då. Har bara varit på hockey en gång sen jag flyttade hit och ändå så bor jag ju aldeles brevid.

Ny måndag förövrigt. Härligt va? Och jag har Pluggångest. Kan det bli bättre :D Som jag sa till Backe på MSN tidigare idag: "Det e bara att ladda me kaffe å snus inför imorgonnatt". Nä fyfan. De ska bli skönt med en A-kurs i vår.

Tack

Barndomens hjältar

Tro det eller ej men jag sitter här och lyssnar på Svenne Rubins. Det första bandet som jag fulkomligen dyrkade mellan åren 92 - 94,95 kanske. Vissa låtar e kanske lite raggiga men va fan de e ju bara parodi lixom. Skitroliga texter. Låtar som Gubbe, e du dum i huve och Du värmer dig med min ved  får man ju gåshud av bara av nostalgikicken. Så nu vet ni vad som spelas i min ipod just nu.

tack

Blir förvirrad

För det första så gör PM-skrivandet mig helt kokobäng. De ska in på onsdag. Jag hoppas att det har klarnat lite då.

För det andra så förstår jag inte varför Joanna typ vägrar att bekräfta att "we dated" på facebook. Jag menar även fast det är slut så kan hon väl ändå inte förneka att vi var tillsammans. E kanske inte så stor grej men ändå. Jag tycker då iaf att det var skitkul så länge det varade. Nä, förvirrad gör det mig!

Kul helg det har varit då för övrigt... Inte. Har läst doktorsavhandling typ kanske 8-9 timmar per dag och idag är det söndag och jag har börjat skriva PM. Dispositionen går åt h-vete.

Tack till alla som läser. Ni får gärna lämna en komentar. Det uppskattas

I love you (part I)

Sometimes I feel I just want you near me hoping for the world to close out take it back to when we first saw each other right. When we were naked most the time fell in love with every side of each other we could find and helped each other out with anything.

It's always so fine when when I think about it from time to time it's beautiful. It's over faster nowadays it's weird how we can adjust to different ways.

I guess this all has to do with you. Your newly shine self confident fine you. Whatever it is it suits you good. So hey what do you do tomorrow. Is it ok for us to meet up and share sorrows. Maybe the wall we've built between us finally disappeared.

It's always so fine when when I think about it from time to time it's beautiful. It's over faster nowadays it's weird how we can adjust to different ways.

/Magnus Tingsek

Nu ska jag lägga mig i

Nu lägger jag mig i musikdebaten. Kanske inte så ovanligt för att vara mig. De jag vill ha sagt är att jag tycker att Britney Spears nya singel är överskattad. Hörde den aldeles nyss på radio... igen! Suck. Nä, fan Britney ducks för dig att lägga ner.

Tack

känner sig gammal i sin ungdom

ännu en vecka är slut. Tiden flyr sin kos. Å här sitter jag och bloggar igen.

I helgen var jag hem till Falun. Jag gillar Falun. Jag borde nog flytta dit igen. I Lördags följde jag me mamma å pappa till borlänge. Jag är nog en av få som gillar den staden oxå. Det finns ju någon form av rivalitet mellan dom men de skiter jag i. Jag gillar båda. I Borlänge köpte jag en ny kamera. Jag lyckades ju ha sönder den gammla. Sen träffade jag Jesper på systemet. Han hade lite brottom verkade det som.

På kvällen träffade jag de vanliga gänget fårskallar och tog en buss ut till herrhagen. Åsa skulle ha fest. Vi drack varandra till och hade trevligt och sedan åkte vi till stan igen. Engelskas kariokemskin har bestämt sig för att hata mig och fredrik för den krånglade just när vi skulle sjunga. Vi gick vidare till harrys. Där dansades de friskt. 100spänn i inträde var de ju förståss inte värt men jag gick in ändå. Fan. De slutade me att jag tappade bort folk och gick då istället hem till samuel o caj. träffade dom på vägen. vi pratade lite skit å sen gick jag hem till min säng på tvärvägen. hem ljuva hem.

Tack

föresten! Om all var puckelryggiga skulle de då heta puckelrygg?

The Smiths

What different does it make? It's make none and now you have gone and i am feeling very sik and ill today.

En kulen natt

Hmm... Jag borde gå å lägga mig den här tiden, men en liten blogg hinner jag me.

Tidigare ikväll kom jag på att jag skulle blogga om nått. Vad de va kommer jag inte ihåg. Det jag kommer ihåg var att jag inte kunde logga in här. Vad kan detta bero på?


Idag känns det bättre igen...

... fast idag har jag haft något att göra. Jag har varit i skolan hela eftermiddagen. Vi har pratat om olika historiska filosofier. Funktionalism vs. Strukturalism. Inte lika segt som förra veckan men ändå lite. Jag förstår ju inte så mycke. Efter seminariet blev de som vanligt en kaffe hos Daniel. Där hamnade jag i en diskussion om fotbollshuliganer. De fattade jag inte heller så mycket av. Skulle aldrig våga slåss! Sen gick jag hem i sällskap med Jocke och Erik. Di skulle till konsum.

Och jag tror att jag har problem

Ibland känns allt bara jobbit. Idag har jag tänkt rätt mycke. Ibland kommer en tanke att varför kunde hon inte ha gjort mig illa på riktigt så att jag skulle vilja glömma fast det är jag väldigt glad över att hon inte gjorde. Det känns bara så hopplöst. Att vara tvungen att glömma någon som man inte vill glömma. Men vem e jag att prata om problem. Jag har ju egentligen allt jag kan önska mig. Ja, förutom en sak då men vad är olycklig kärlek egentligen när det finns svält, sjukdommar och ond bråd död i världen. 

Jag bloggar i brist på annat

Lördag och jag gör inget specielt. Jag vaknade idag och tänkte: Orkar jag hänga med Danne och plocka svamp? Regnet vräkte ner. Nej, Jag SMSa och sa att jag inte "palla". Sedan la jag mig och läste i typ två timmar. Nu sitter jag och chattar med Elin och kollar på fotboll. hmm. Det får bli min lördag. Ta de lugnt. Det kan ju oxå vara skönt.
Tack å hej

hmm.. svårt att sova

Kom att tänka på en grej. Det var kanske dumt att skriva att jag skulle göra något dumt i min senaste blogg. Vill bara påpeka att jag med de inte menade att skada migsjälv eller någon annan. Så nu va de sagt. Nu går det kanske bättre att somna.

Destruktiva tankar

Jag håller på att bli tokig. Varför kan inte hon vilja ha mig. Jag tänker bara på hur kul vi har haft och kan inte släppa de. Lunarstorm, Våren, Hultsfred, Midsommar och resten av Sommaren. allt som var så bra. Varför föddes jag inte i småland? Och varför har jag så bra tålamod. Det känns som att jag snart kommer göra nått dumt. Nått som får henne att hata mig för evigt. Måste hålla mig tills det går över. Jonny sa till mig i Lördags: "Skit i de! Mister man en så står dig tusen åter". Det stämmer kanske men jag vill inte ha tusen. En räcker gått och väl. En Joanna!

Förlåt om du läser men jag var tvungen :/

klockan är tre

Så... Vad ska jag skriva idag. Har inte gjort så mycket. Läst "Historia i tiden" av Sven Lilja. Låter det upphettsande? Imorgon ska jag arbeta lite med Daniel iaf. Då får vi hoppas att det blir nått gjort. Nä jag vet faktist inget mer att skriva.

Tack å hej

Helgens bravader

Min helg har tillbringats i Falun. Kommer nog bli rätt mycket sånt i höst. Känner mig så ensam i Gävle. I alla fall var jag hos Fredrik i Fredags. Grannen ovanpå hade fest. Det spårade ur lite och polisen fick lov att komma. Då låste vi in oss ett tag. Sedan gick ytterdörren sönder. eller låset på ytterdörren. så vi fick gå ut via ballkongen. Tur att han bor längst ner.

I lördags gick vi på stan där det var marknad. Indianer, naturgodis och billiga kryddor. Sen upptäckte fredrik att bilnycklarna var borta så vände upp och ner på hans lägenhet. Tyckte lite synd om honom då På kvällen sen var vi upp till Jonny och myste i hans nya soffa. Det var riktigt trevligt faktist. Funderar på att flytta tillbaka till falun igen faktist.

Idiot

Du sprang så fort du kunde för att hinna få ett lyft igen
Du kvitta' all din trygghet mot en kick som inte hjälpte dig än
Du ville bryta isen
men du klara' inte krisen
Och det vet du, men det tar emot
Du kanske borde tänkt på hur du mår
Och du kanske borde tänkt på hur det går
Du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot


Så nu står du på din topp och ingen bryr sig om din egotripp
Du har fått ditt lilla lyft och hänger upp ditt lilla tidningsklipp
Va kul att det gick vägen
du som varit så benägen
men vem är det som du tävlar mot
Ja, vad är det egentligen du vill ha
Och vem är det du vill verka som att va'
Du borde leva livet, men du söker nånting annat,
idiot


Du somnar i ett rus och vaknar upp och har en noja till
Du tänker nu ska jag för alltid vara lugn och tyst och still
Det är skönt att vara sober
men som många klaustrofober
ser du tystnaden och lugnet som ett hot
Det kryper och det kliar överallt
Det hettar till när du försöker ta det kallt
Du irrar vidare i samma turbulens och ignorerar,
idiot


Du tror att det är livet som är snett, men har du alls nån koll
Du tar dig nåra turer ut i snåren, sen tillbaks på noll
Du repeterar fraser
om kickar och extaser
om att alltid va på stående fot
Ja, du vill alltid vara fri och leva ut
Men är invecklad som en råbansknut
och själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel,
idiot


Du tar din vän till krogen där du trivs och kan va offensiv
Du talar om dig själv som om du visste nåt om kärleksliv
Succéer, kabaréer
entréer och turnéer
Ignorera gärna vännen mittemot
Du pratar strunt om allting runt omkring
Som om hon inte betydde någonting
Men vem är det som du tänker på om natten när du vakar,
idiot


Så konstigt att du vinglar för dig själv när du har svårt att stå
Din vän har gått ifrån dig med miraklet som du väntat på
Det blir max ett litet skvaller
när du slutligen faller
och ingen står och tar emot
Du kanske borde tänkt på hur du mår
Du kanske skulle tänkt på hur det går
Du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken,
idiot

/Lars Winnerbäck
Denna låt får mig värkligen att tänka på hur jag uppför mig egentligen. Det gör verkligen skitont men ändå beter jag mig som en jävla idiot 


RSS 2.0