Både skönt och jobbigt

Ahhh... Religionspsykologi! Det känns som att jag vill kräkas på de. Det blir ofta så om man inte vet vad man ska skriva. Och på tisdag är det över för denna termin. superskönt med sommar. Och i måndags fick jag veta att morfars keps är i tryggt förvar hemma hos Frej. Ska var lite mer rädd om den i fortsättningen.

over and out

Nu är sommaren här

Gud vilken bra helg det har varit. Det började med att jag åkte till Falun i fredags. Där hade Falukalaset satt sina klor i staden. Jag slog en pling till Fredrik för att höra vad han skulle göra på kvällen. Han sa:
-Kräftskiva hos mig kl 19.
Kräftskiva i Maj. Visst låter det absurt men hans föräldrars frys hade pajat så han kände sig tvungen att rädda ett paket kräftisar. Det var fruktansvärt kallt! Så kom det en flicka som lånade min keps. Det är väl åkej tyckte jag. Sedan försvann hon spårlöst när vi gick ner på stan. Jag vill gärna ha tillbaka den.

I lördags vaknade jag tidigt och gick en sväng till bibblan och sedan tillbaka till Fred och bakisdejtade. Det var städdag på järnet så vi fick hjälp att få bort fredriks sopberg som han har haft på balkongen och i hallen. Sen gick vi och satte oss och drack öl med Mattias och hans vänner utanför däckolle. hehe... vilket ställe. Där inträffade en rolig sak. En bil kommer förbi körande. Genom rutan sticker en man ut huvudet och tittar på oss, så tar han i för kung och fosterland och skriker:
-Knulla!!!
Haha... mycke konstigt folk finns de.
Daniel kom förbi oxå och Melén gav honom genast smeknamnet Gustav Vasa. Kungligt sällskap alltså.
På kvällen gick vi till Åsa och kollade på ESC. Det var jättetrevligt även fast det inte gick så bra för våra favoriter. Jag ringde faktist och röstade på Frankrike. Drog oss vidare till O'lerrys där det blev dans och sång. På vägen hem hende nog helgens mest underliga händelse. Efter att ha lättat på blåsan upptäcker jag att jag tappat spännet på mitt skärp. Apa! Kommer aldrig mer igen.

Idag har jag varit skitbakis så jag har inte orkat göra så mycke men denna helg kommer jag minnas.

tack och hej

Fantastic 6

Fan va jag älskar Alphabeat. 10. ooo nights of thunder, Fascination, Into the jugel, What is happening?, Rubber boots/Mackintosh, Boyfriend, Ocean blue, Fantastic 6,  The hours och Nothing but my baby. Alla låtar är så jävla bra!!! 

This must be the place I waited years to leave

Hehe, jag sitter och tittar på semifinalen av ESC. Tragiskt. Men jag vet inte hur dåligt det är i år. Jag lyssnar nämligen inte.Istället lyssnar jag på gamla hederliga Pet shop.  Inte många som slår dom. Fast jag vet att den gamla "proggröven" Sebastien Tellier ska vara med och representera frankrike. Men bra musik har ju inte en chans i den tävlingen. Det såg vi ju förra året. Jaja, man får väl titta på lördag.

How can you expect to be taken seriosly?

Härliga tider

Nu har jag lämnat in fältuppgiften . Gud va skönt. Nu har jag bara den Religionspsykologiska analysen kvar. Brabra. Vad gör jag nu? ähh, det får vara bra. Jag återkommer.

Back to life

Hmm... Dags att återuppväcka den gammla bloggen från de döda.Frågan är bara hur bra det kommer att gå? Jag har ju inte orkat ta mig tid att skriva här på ett bra tag och snart är det sommar och vem kommer då orka sitta och skriva här då? Jaja, jag ska försöka iaf. Förhoppningsvis till glädje för er läsare. Jag har ju fått lite klagomål nu när den har legat i graven.

Var har hänt sedan sist då?
Svar: Mitt liv har väl inte tagit så stora vändningar sedan sist även fast det var flera månader sedan. Känns bara som jag har mått jäkligt bra nu under våren. Det som har dragit ner humöret något är väl skolan och min ipod. Skolan är ju vad det är. Ganska så kul men ändå en källa till ångest. Har t ex nu en jobbig jävla fältstudieuppgift som ska vara klar imorgon och jag vet inte hur jag ska få till det men det ordnar sig alltid.
Ipoden har börjat krångla oxå. Det är en riktig humörsänkare. Nått jäkla glapp i hörlurskontakten. Grymt störigt, och det är inte hörlurarna det är fel på för jag har testat med ett gäng olika lurar och det är samma sak. Fan, mitt bästa materiella köp någonsin klarade bara 2 år innan den gav upp och nu känner man sig naken när man går ut.

Ser inte ut som att det blir så mycke festival i sommar heller. Hultsfred har varit avskrivet sedan länge. Jag och Frej hade tänk åka på arvika istället men så skulle Feffe jobba den helgen så nu vet jag inte hur det blir. Jesper hade ju, vid månadsskiftet, ett erbjudande om att hänga med honom på Peace and love så det kanske blir en tripp med honom till borlänge istället. Vi får se.

Det får vara bra för nu. Välkommen tillbaka bloggen :) ska försöka hålla liv i dig

RSS 2.0