En viss läntan

Ja, visst längtar vi alla till den absolut bästa tiden på året som finns. Sommaren. Jag tänker mest på mitten och senare delen av juni. Först har vi gigget på ffffff-festivalen 8-10. Det kommer bli skitkul! Fredrik, vi måste fixa lite mer nya låtar som vi kan ha premiär på då.

Bara nångra dagar efter drar vi till Hultsfred. Vi åker väl troligtvis på tisdagen den 12. Där stannar vi väl antagligen till den 17. Hegen efter de är det ju middsommar och det kommer väl gå som det brukar.

Sedan är det dags för P&L. Se hur det blir med det men man brukar ju vara sugen på festival så antagligen.

Resten av sommaren är oplanerad. Kom gärna med förslag.

En torsdag i slutet av Mars

Åter en solig dag som jag spenderat inne framför datorn. Imorgon är inlämningsdag för mitt PM och nu är det klart tror jag. Det får gå som det går. Det kan väl inte bli värre än att jag får göra om det.

Imorgon ska jag till Mamma och Pappa. Där ska det bli fest med god mat och tårta. Dom har ju inte firat min födelsedag än och på Lördag blir det med mina kompisar. Det kommer att bli hålligång i helgen alltså.

Nej... om man skulle ta och fixa ihop lite käk nu. Jag har inte så mycket mat hemma men jag tänkte vänta med att handla tills nästa vecka, jag åker ju som sagt hem imorgon. Hmm...Köttbullar har jag ju i alla fall. Det får det nog bli. Japp, då var dagens mat bestämd.

Solen skiner

Va härligt det kan vara att vakna en solig onsdag. Lite jobbigare att gå ut och springa. Men nu är det gjort och det gick mycket lättare än förra veckan även om det låg is kvar i skogen.

Idag måste jag arbeta på PM:et. Synd när det är så vackert väder. Borde verkligen gå ut istället men jag måste jobba.


Födelsedag

Åkej, 23 år! Hjälp! Ett år äldre. Ett år klokare. Ett år närmare pension. Ja, så är det men de får man väl ta. Det känns inte lika farligt som att fylla 21 eller 22 i alla fall. 20-årskrisen har börjat lägga sig. Nu har jag fått en ny blogg här och får försöka göra det bästa av de. Och det är bara för din skull Elin! Men de kan nog bli skoj.

Denna saga var inte lång men det blir mer en annan gång.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0