Festivalen slut

Oj, det var visst ett tag sedan jag skrev här. Har varit upptagen ett tag. Hultsfredsfestivalen är slut. Det var toppen. Lite synd att jag glömde pinglan Elin bara. Det skäms jag lite för. Sorry Elin.

Nu har jag dragit på mig en riktig förkylning. Snorar och hostar mest hela tiden men jag ska bli frisk till middsommar för då kommer Yoko ono (Joanna) hit. Henne saknar jag ju hela tiden!

Hörde oxå att tredagarsbiljetterna till peace & love har tagit slut så det blir nog inte så mycket utav de då. Möjligt att du hittar mig på campingen ändå.

Puss å kram alla glada. Inte till er sura.

Jag ser ljuset i tunneln

Jag känner mig tvunget att skriva en blogg nu. Har väl egentligen inget vettigtatt säga men ändå. På trsdag börjar sommarlovet. Ahhh... Härligt. Måste bara bli klar men de blir jag. Sen blir det röj på FFFFFF-fstivalen men först ska jag klippa mig på fredag. har inte gjort de på ett tag nu så jag ser ut som ett troll. Å nästa vecka blir de Hultsfred. Å då får jag träffa min Joanna igen. jag saknar henne. Haha.. å en roadtrip med fredrik kan ju bli kul. vi hade ju skoj på vägen till Karlstad i fjol.

De va väl vad jag hade att säga. Tack så jävla mycke, och till alla som smyger. KOMENTERA!!!

Solen är tillbaka

Efter nästan en hel vecka konstant regnande så lyser åter solen in genom mitt fönster. Fredagen är här. Idag ska jag åka till min barndoms stad. Jag gillar den. Freddie och jag ska ha bandmöte ikväll kl 20.00. Vi måste ju förbereda oss inför nästa veckas festivalspelning. Det kommer att bjudas både på lite nytt och lite gamalt. Gärna mycket öl oxå. Jag tror att dethär kan bli en helg att minnas.

Jag har hört att Falukalaset är i stan hemma. Fan va skrattretande. Då är det fanimej tur att vi låser in oss. Klarar inte av denna lossasfestival med Axels tivoli, lite marknad och ett öltält på stora torget där alla stans 40+:are sitter och blir fulla. Bättre att bli full hemma.



RSS 2.0