Vad ska det här inlägget heta då?

Usch! Jag har blivit så dålig på att skriva här. Måste få inspiration. Jag har gått och blivit förkyld och så har jag min uppsatts att fundera på. Då blir det inte att man tänker på bloggen så mycket. Men plötsligt händer det :)

Tack

Men klaga

Ja, Jag har inte skrivit nått här på ett tag. Men jag känner inte för de. Usch... Det blir ju mest bara en massa tramms men här kommer det nått iaf.

Det är fredagskväll och jag har tagit det lugnt. Kollat på Idol. Fan, vilket skämt det har blivigt i år. Asså Carola som jury-gäst. Tillåt mig skratta. hahaha... Hennse krav för att ställa upp måste ha varit:

1. Att få en fetare entré än de tävlande.
2. Att hennes namn skulle nämnas minst en gång i varje mening i hela programmet
3. Att få sjunga själv

Och sen kan jag tänka mig att tv4 fick punga ut med en riktigt stor summa pengar till på köpet oxå. jaja... Det var de.
Tack!


Hipphopp

De skivor som jag lyssnar mest på just nu är två riktigt bra hipphoppskivor. Först kommer Kenye Wests nya Graduation. Den är om ni frågar mig hans bästa hitills. Dock finns det kanske ingen riktig kioskvältarlåt som t ex "Golddigger", från förra skivan, var. Där emot är alla låtar bra genomgående vilket ger ett bättre helhets intryck. Han har även tagit bort domdär dryga spåren som egentligen inte är några riktiga låtar, som finns på dom två första skivorna.  Alla 13 låtar är som jag sa tidigare riktigt bra men mina favoritspår är "Champion", "I Wonder", "Can't Tell Me Nothing" och "The Glory".

9/10

Den andra skivan är Dizze Ruscals Maths + English. Han är lite mer "gangsta" än Kanye. I det avseendet är han mer lik 50cent. Skivan är väldigt agresiv rakt igenom. Ta bara en sån sak som att beatet till den första låten "World Outside" baseras på ljudet utav en kniv som vässas. Låten "Pussyole (Oldskool)" har ett härligt agresivt driv i refrengen som får mig att tänka på RATM faktist. Det är kanske lite konstigt för dom är inte särskilt lika men så är det iaf. Andra bra låtar är "Where's Da G's" och "Flex". Sen kan jag inte bortse ifrån låten "Wanna Be", som han gör tillsammans med Lily Allan, eftersom han i den har samplat "So you wanna be a boxer" från Bygsy Malone. Slutligen vill jag säga att jag tycker att Dizzee är 100 gånger koolare än 50cent!

8/10


Till alla...

...som inte har hört Anna Järvinens låt "Ps, Tjörn". Lyssna på den! Det är årets låt på svenska. Ni kan även kolla in Maskinens "Alla som inte dansar". Jag tror den heter så.

Tack

Samuel...

kommenterade bloggen Snart har helgen vecka 48 tagit slut: " Var det inte vecka 44 som tog slut nyligen?"

Mitt svar: Jo det kanske det var, men vet du någon bob hund-låt som handlar om vecka 44? 

Tack för att ni läser

Shibuya

Jaja, då är det dax för årets höjdpungt. Uppsatsen. 10 veckor utav pluggångest. Hoppas iaf att det går bättre än B-uppsattsen. Jag blev aldrig riktigt nöjd med den. Men nu känns det som att mina funderingar är genomförbara från början. Tänkte göra en presshistorisk undersökning utav Gävles lokaltidningars rapporteringen från kärnkraftsolyckan i Tjernobyl. Fick idén utav Daniel (Nordkvist asså) för ett tag sedan. Tack Danne! Har ingen frågeställning än så länge men det ska väl inte vara så svårt att komma på om man börjar läsa lite litteratur i ämnet.

Dagens blogg klar. Tack

Snart har helgen vecka 48 tagit slut

Haha... Vilken helg det blev. Om vi börjar från början. I Torsdags tog jag tåget till Falun. Där höll mor på att baka bullar. Smaskens.

Fredag: Jag var ner på stan tillsammans med mor. Det slutade med att jag var ett par jeans rikare och en räkmacka mättare. Sedan bar det av hem till Frej. Han hade rakat av sig muschen. där vi repade lite och började fundera på nya låtar. Vi måste förnya oss. Haha... På kvällen blev det chips och idol och lite Hannibal. Då kom snönn. Jag fick pullsa hem från Fredrik... 2mil i meterljup snö. Nått att berätta för barnbarnen om några år.

Lördag: Ringde Fredrik. Vi skulle ut på utflyckt med Linda, Ambjörn och Garnet. Vi fick sitta rätt länge hos Linda och vänta innan Ambis och Garnet dök upp. Men vi hade kul ändå. När dom väl kom åkte vi ut till stångtjärn och grillade korv. Det var kallt. Sen åkte vi hem till Linda igen och kollade på Buggsy Malone. Den var skitbra. Efter filmen började festandet. Vi gick hem till Fredrik och gjorde en drink i hink. Engelska nästa, och allt vad det innebär. Kareoki som vanligt men Fredrik blev tjurig när jag valde S club 7 Don't stop moving. Han kunde inte texten sa han. Då blev jag lite tjurig på honom. När vi sedan gick så försvann alla och jag var säker på att jag hade tappat nått ur min väska. Jag gick själv hem till fredrk och knackade på men ingen öppna men gick upp till Jonny istället och käkade kyckling med ris och sedan somnade jag på hans soffa.

Söndag: Vaknade allderles för tidigt och ville dö... Mindes inte särskilt mycket utav vad som hade hänt efter att vi lämnade Engelska. Och när tjejen som var hemma hos jonny påstod att hon hade träffat på mig på Etage så blev jag orolig. Jag ringde Frej men enligt han så gick vi från engelska typ 10 i 2 och då tar jag det för väldigt osanorlikt att jag skulle ha hunnit med att ta mig in på Etage i 10 min.

jaja... Jag hade kul i helgen iaf och nu orkar jag inte skriva något mer. Tillbaka i gävle är jag.

Tack


Morgonstund har guld i prutt

Ikväll tror jag att jag skall skriva en blogg om min helg...

RSS 2.0