ojoj...

... Jag har vist glömt att skriva om mitt liv två dagar i rad nu. Då får ni två i en nu.

Igår var jag duktig tycker jag. Jag gjorde klart en utav mina uppgifter. Jag hann även ta mig ut i skitvädret och åka ner på stan. Där träffade jag Emil. Vi gick och tog en kopp fika och en macka. annars hände de inte så mycket.

Idag då? då har jag varit på steneberg och tagit igen den vfu som jag hade kvar. Där hände det inte heller så mycket. Dom kollade på en långfilm om Martin Luther. De var ju iofs lite passande eftersom att det var jag som hade undervisat dom om honom. Anna-Karin sa att det hade gått bra för de flesta på de provet oxå. Då blev jag lite glad.

imorgon ska jag till skolan och ventilera mitt PM. Hoppas de går bra för jag orkar inte lägga mer tid på de. Sen ska jag försöka handla lite smått. inte allt för mycke. flyttar ju hem ett tag nästa torsdag. Skönt med sommar.

Tack och bock, fet som en stock


En kul helg

Nu har jag varit i "the big city of vmo". Det har varit skitkul. När jag kom i torsdags gick jag å Joanna till apladalen och tittade på djuren men vi matade dom aldrig. Sen kom vi hem och jag fick träffa hennes lådsaspappa, Håkan. Han skulle ha fest på kvällen så vi åt lite grillkorv å så men hans kompisar. Jag fick träffa hennes vänner Daniella och Carro oxå på kvällen. Fan va myggit de va men jag fick ju en kungakrona. Efter de åkte vi hem och tvättade och sen var torsdagen slut.

På Fredagen började vi med att besöka Joannas vän Malin. Med henne drack vi kaffe och kollade på MTV. Hon hade en katt som såg ut som Pebbles. Sen drog vi ner till staden och fiade biljetter och öl till kvällen. Sedan var vi hem till Joannas vän Amanda. Vi skulle äta där men det slutade med att vi åkte till en pizzeria istället. Sedan återvände vi till Amandas lägenhet och började dricka öl på hennes ballkong. På kvällen började folk att dropa in. Jag har lite problem att hålla isär alla. Det var ju så många. Väl i parken (folkets park) kollade vi på musik och blev ännu fullare än va vi redan var. Där träffade jag oxå skitmycke folk. Sen åt vi på "Skrevet" och tog taxi hem. Väl hemma fick jag träffa den lilla gulliga taxen Simpson.

I lördags var vi och hälsade på Joannas mormor. "Du var inte mycket att ta i". Hon bjöd på tårta och varmkorv. Sen åkte vi bil med Joannas morbror till hennes syrra. Där hände det inte så mycke. Hon och hennes kompisar satt å festade och Joanna visade bara upp mig typ. Efter de kom Daniella och hennes karl Micke (från Sthlm) och hämtade oss. Vi skulle spela minigolf men de regna så vi tog en sväng i bilen bara. Sen återvände vi till Amanda och drack öl igen. Inte lika mycke folk den här gången. trevligt. Sen gick vi hem. det var långt.

Så igår var det ducks att åka hem :( Det var jobbit. Jag hade kunnat vara kvar. Varför ska jag ha skola kvar? Längtar tills i sommar. Nästa gång vi träffas är i hultsfred och tills dess e de 16-17 dagar "SUCK"

Blä för pedagogisk filosofi

Just nu har jag rätt mycket ångest över skolan. Det är typ två veckor kvar och jag måste skriva en pedagogisk grundsyn, min ledarstil och en läslogg över litterturen samt komentera min planering. Varför ska man behöva vara så jävla djup? Jag vet... Jag blir alltid såhär när det är dags att lämna in saker och det brukar lösa sig. Men fan va jobbit det är.

På Torsdag ska jag iaf åka till Värnamo och de ska bli skitkul! Kolla på getterna i appladalen :) och träffa Joannas kompisar. Har hört att jag redan är omtyckt :) men det bästa av allt kommer ju vara att få träffa henne igen :D Charming Mårten är kär.

Helgen efter de ska jag och Dirty låsa in oss och skriva fantastisk musik som vi sedan ska framföra helgen efter de. Gosse va sunkit de kommer att bli men kul! Sen är det Hultsfred. årets höjdpunkt. Fred... Vet du om Oski ska me?

2 dagar kvar!

Mitt hultsfredsschema

Torsdag
14.00 Tingsek
18.30 Laakso
20.45 Sahara hotnights
22.30 Uffie feat. Feadz
01.00 Timbuktu och Damn!
02.00 Justice

Fredag
15.30 Juvelen
16.00 Salem al fakir
19.00 Mando diao
20.00 Oh no ono
21.30 Shystie
23.45 Amy Winehouse
00.30 Goose

Lördag
16.00 Fibes, oh fibes
20.45 Manic sreet Preachers
22.00 The Ark
00.00 Shout out louds
01.00 Pet shop boys
02.00 SebastiAn

Detta är bara prelemenärt men de ser ju relativt bra ut

De var ett tag sen

I helgen har jag varit till falun. Det är därför jag inte har bloggat. Pappas data är cp. I går var jag hos samuel och cajsa och spelade guitar hero. Det var kul men jag sög som fan. Sen blev det kareoki på engeska. det har blivit ett stående inslag på hegerna. Sen har ju dagen idag varit lite där efter. Jag får skylla mig själv Marianne... HEHE...

4 dagar kvar.

Vad händer i helgen?

Jag ska hem till Falun i helgen. Men Fredrik är inte hemma. Vad ska jag göra då? Jag måste ju fortsätta skriva i alla fall. Ca 3 veckor tills portföljen skall vara klar. Det ska jag nog hinna. Sen får jag väl kolla runt lite om nån vill hitta på nått.

Vad gör jag ikväll då? Joanna är ju på fest så jag snakar inte med henne men jag ska nog iaf försöka att börja på att avsluta pm:et. Har ungefär en sida kvar att skriva. De kan jag hinna om jag bara kommer igång. Det skulle vara skönt så jag kan ta det lite lugnt imorgon.

7 dagar kvar nu...

Laleh till hultsfred

Åkej, nytt släpp från rockparty. Det var mest småsaker som jag inte kände till men Laleh e klar iaf. De kan ju vara trevligt om man hinner med de. Nästa vecka släpper dom schemat så då får man börja planera och prioritera. De blir nog svårt i år.

Jag har jobbat med pm:et idag. De kommer nog bli hela veckan. Kommer bli mycke skrivande fram till sommarlovet nu. Har ju varit lite lat. Men nästa helg blir det lite paus iaf. Då ska jag till Värnamo. Å i helgen ska jag till Falun. Men då tar jag med mig arbetet. Maratonskrivning. Får sitta å fila sista natten. Som vanligt. Suck... att jag aldrig lär mig.
 
Jag var ner till willys en sväng idag oxå. Där innhandlades en mjölk, en dosa snus och en expressen. Och nu är det ducks för MAT!!!

Nu tittar solen fram

gosse vilket väder det var för typ en kvart sedan. Åska med blixt och dunder. Och regnet vräkte ner. Det regnar fortfarande lite men nu börjar de på att klarna borta vid horisonten.

Vad har Martin gjort idag då? Jag har försökt jobba med PMet. Har väl gått sådär. De har inte blivit så mycket skrivet men jag har läst en del. Sen ringde jag till hälsocentralen och frågade vad de kunde ha varit som hände mig igår. Dom sa att det troligtvis var ett blodtrycksfall och att jag inte behövde göra så mycke åt de. Återkomma om det hände fler gånger.

Nu har jag även bestält en ny mobiltelefon. En Sony Ericsson W880i för er som håller koll på mobilmodeler. De e med 3 abonemang så nu måste alla mina vänner som inte redan har 3 oxå skaffa de så jag kan ringa gratis.

detta om detta. tack å hej för idag!

Borta med vinden

Nu har Joanna åkt hem igen. jag saknar henne. Ska till värnamo om två veckor.

Idag när vi duschade hände något mycket märkligt. Jag blev illamående och föll ihop på golvet. Hmm, vette fan va de berodde på. Och de försvann lika fort som de kom.

För övrigt har det varit en bra helg. Vi gick till bolonierskogen strosade runt. Mysigt men jävligt kallt. Sen kollade vi på eurovision och åt godis. Synd bara att folket i europa inte fattar vad bra musik e. Ark va ju bäst.

Till Fredrik. Jag har nog tänkt fel med veckorna. Jag kan nog komma hem v 22. jag kommer nästa helg oxå tror jag. men var det då du skulle till Göteborg?

Dagen innan Fredag

Imorgon är det dags igen. Då kommer min söta Joanna igen. Oväntat va? Jag längtar verkligen. Och sen tänker jag ta mig ner till Värnamo om två veckor. Jag måste börja turboskriva. Haha :D

Idag har jag varit på handledning. Det gick bra och jag tror jag har det rätt bra förspänt inför mitt PM. Det gäller bara att komma igång. Sen har jag både ledarstilen och den pedagogiska grundsynen kvar. Och läsloggen. Suck de e jävligt mycke. Det blir till att sitta uppe på nätterna sen. Nästa vecka blir det PM för hela slanten. Det hoppas jag ska räcka.

Jag var lite elak idag också. Tove tappade ut all sin bullgurr i diskhon när hon skulle hella av lite vatten. Och jag skrattade så jag nästan brallade på mig. Förlåt Tove.

Det var nog för idag. Ha're!


Jag är mos

När jag kom hem från skolan idag la jag mig för att läsa ett stycke. Vet ni vad som hände? Jo, jag somnade. vaknade aldeles nyss och insåg hur mycke klockan va. Sheise... så nu sitter jag och är sömndrucken som faen. 

Dansa flamenko i mitt kök

Nu har Joanna åkt hem till sig. Suck, och jag saknar henne redan. Men min helg har varit jättebra. Gud va hon skakade när hon kom i torsdags. Hon var säkert 7 gånger mer nervös än vad jag var men vi fick det supermysigt när vi väl kom hem. Vi har ätit jordgubbar, kollat på shrek II, gått runt och kollat i gävle, varit på apoteket, och så har vi mysigt en hel del oxå :). Sen höll vi på att missa bussen nu idag. Biljetförsäljningsdatan brakade ihop hos swebus men de ordnade sig i alla fall till slut och hon kom iväg. Hon hade gärna fått stanna hos mig annars. De kommer bli väldigt spännande att hälsa på henne sen när de nu blir av? hoppas jag hinner få undan lite skolarbete så att jag hinner ner innan hultan. 

 

Skakis

Shit... Jag har fjärilar i magen och myror i brallan. 3,5 timmar kvar nu. resten får ni listaut själva. Kommer kanske inte bli så mycke bloggat under helgen.

Back on sunday. 

Pragmatism

Ännu ett bandsläpp till sommarens festival har kommit idag. De va både lite smågodis å något riktigt äckligt. Inget sådär supergott då men de får man ju inte varje gång. För att börja med de goda så säger jag Shystie, Maria Hirasawa och The View. Den äckliga var naturligtvis Turbonegro.

Vad ska man säga om dessa norska rockrövar. 2002 hade dom en riktig hype men jag såg dom ändå inte då. Jag såg dom istället 2003. Den ända låt jag tycker kan vara nått att ha e väl bara get it on men när dom ska hålla på och "åhhh åhhhh åhhh... I got erection" blir de bara så jävla töntigt. Min åsikt. I år kommer jag defenitivt inte att se dom.

Annars har jag varit i skolan idag och planerat vårat seminarium om några olika pedagogiska filosofier. Jag fattar inte så jätte mycke utav de men det ordnar sig nog. Annars får jag väl göra om de nån gång.

Jag längtar tills imorgon. Jag är ändå inte så himla hisspig än så länge men det kommer väl. 27 timmar kvar nu typ. 


Sköna Maj, Välkommen

Idag är det första maj men jag har inte gått i något förstamajtåg. Nej, jag tog mig en tur i skogen istället i morse. De gick tungt. öskar jag kunde ta mig tid att springa lite oftare. Och inte festade jag igår heller. Men de va lika bra de. Jag känner inte för att festa. Just nu känner jag bara för att sluta skolan. Suck! Men när den e slut e de sommar för hela slanten och de börjar direckt med ffffff-festival och sen hultsfred. Men allra först så ska Joanna komma hit på torsdag. Se vad vi hittar på. Jag är lite nervös fakist men de e nog ingenting emot vad hon e. Stackarn.

Jaja, cirkus 51 timmar kvar nu :D Tack för nu.


RSS 2.0