Jordgubbssaft

Idag har jag ringt till försäkringsbolaget med tanke på min kamera. Jag får ingen ersättning. Den var för billig så nu är det bara att skaffa sig en ny.

Nu är det tintin på tv. De är skönt att barn kan få lite bra barnprogram även nu för tiden.

Imorgon fyller Joanna år och jag tänker på henne hela tiden. åhh... (suck) Jag är nog rätt tjatig om det just nu men jag kan inte sluta. Hoppas att hon mår bättre snart och att hon då ångrar sig.

å nu slutade tintin

Ännu en tråkig dag

Idag har jag bara kollat på tv och nördat vid datan. Igår där emot va jag hos gänget i 21an. Vi hade rätt kul och danne blev skitfull. Jag får väl säga att jag oxå blev rätt full. Vi gick till sedan till lilla val där nollningssvineriet var i full gång. Sen gick jag hem med ett väldigt mellankoliskt humör. så har det blivit varje gång jag festat den senaste veckan. Tänk om det kunde ha varit som i våras (suck)

Tack Daniel

Nu e jag bjuden på fest ikväll. Skönt. Då kan jag supa mig full. Det hjälper ju iofs bara för stunden men jag blir knäpp annars. Sen ska de ju bli kul att träffa danne och gänget igen.

No fun at all

Jag e inte alls glad. Jag tänker hela tiden på Joanna :( Hoppas hon har det bra iaf. Musiken är de som får lindra min plåga. FAN FAN FAN!!! Jag har inte så mycket mer att säga :( Jag saknar dig utifall du läser dehär men det har jag ju ingen aning om.

/Saknar

Förlåt Fredrik

Fredrik, det var inte dig jag syftade på när jag skrev om "löst folk" igår. Jag syftade på de som var med och åt. Alla Ica människor. Så ta inte åt dig så jävligt. Tack för spriten föresten.  


Back in Gävle

Nu börjar skolan snart. På tisdag är det ducks, och idag har jag flyttat hem till min lägenhet igen. Undrar hur det kommer att gå. Mår ju inte så himla bra just nu men mamma och pappa är ett bra stöd. Jag saknar Joanna :(

Igår var jag med Samuel, cajsa, linda och lite annat löst folk på harrys. Det var två för en och sedan Engelska med kareoke och sedan hem till göteborgarna på efterfest. Det blev sent som fan så jag har varit trött hela dagen. blä.

over and out som joanna skriver i sin blogg.

Konstig

I natt har jag haft den mest jobbiga natten sen i fredags. Kunde inte sova och tankarna flyger lätt till Joanna. Tårarna vill inte sluta rinna och att roligt som bara är borta. Det kliar i fingrarna. Jag vill bara ta telefonen och ringa eller skicka ett sms och säga det jag vill men jag vet att det är lönlöst, iaf än så länge. Fan va jobbit. Även fast vi inte var tillsammans så länge så finns det hur mycket rolit som hälst. 

/Saknar 

Fredriks balle e bäst

Idag har jag varit hos tandläkaren. tidigt.... Kl. 08,45 var jag där å visade upp mina snea tänder. Det såg relativt bra ut. Och inte behövde jag betala nått heller. Lokal politikerna har tydligen bestämt att alla under 24 får en gratis tandundersökning. Nice :D

För övrigt så har jag ätit pizza med Frej idag. Det är fan bra att ha vänner. Vad skulle jag göra utan er. då hade jag nog gjort någonting dumt.

Nu orkar jag inte skriva nått mer.

Jag saknar dig! (om du läser?)

High speed train

and that's what I always knew
I'd like to have hung the moon.
I'd wrestle you for a spoon inside your sleeping bag.
just us.
no war. no hate. no past.
It's real.
I'm here. I'm yours. I'm fast.
I'm long in the eye
I'm cry when I try
I just want to fly
just you and I, together

/Saknar

Dagens fel

Fan... Jag tror jag har kommit in i en jävla otursperiod igen nu. Igår gick min kamera sönder... igen! Fast den här gången har jag mig själv att skylla. Så nu kommer min Bilddagbok bli lite tråkig ett tag.

Igår hade Perssan Kräftskiva. Det var skitkul att träffa honom igen. Fast jag åt inge kräftisar. Jag körde istället på rostbiff med potatissallad och bröd. Jag har lärt mig en del nya snaps visor. "Ge mig en snaps och får jag inte snaps så blir jag inte glad" hahaha.... De blev kanske lite för mycke snaps så jag har lite känningar idag men va fan... Ja... Det hände väl inte så mycket mer. Det var trevligt helt enkelt.

Tack

Politiskt korekt Rödluvan

Per är hemma idag. Det var en jäkla tur för mig. annars hade jag nog dött av uttråkning och av alla förrvirrade tankar som flyger runt i huvudet på mig just nu. Jag är jävligt ledsen men visar det inte så mycket. Kunde knappt sova i natt heller. Det är inte kul. Hoppas bara att jag kan släppa de lite ikväll och umgås på ett normalt sätt. Men min vilja säger nått annat.

Joanna sitter och loggar in på msn hela tiden nu känns det som. Jag vill ju säga "hej" men nej... Jag låter bli. Usch! Varför sitter jag här? Bäst att jag går.

Tja

/Saknar


Ont i magen

Jaha, det var det. Jag sitter här och har en stor klump både i magen och i halsen. Sedan några dagar tillbaka har jag varit rädd, men idag hände de. Vem hade kunnat gissa de för bara en vecka sedan. Visst var hon lite konstig sisst men aldrig trodde jag att de skulle hända så snabbt. Det gick åt pipan helt enkelt. FAN! Tack för allt.

/Saknar och minns

hallå hallå

Varför har jag en blogg för? Jag orkar ju ändå aldrig fundera ut fyndiga grejer att skriva om. jag förstår att man inte vill komentera när den e så tråkig.

Idag vaknade jag lite på fel sida. Allt va bara jobbigt. Som tur var var ingen hemma så det slapp gå ut över någon oskylldig (förutom katterna då givetvis). Sen har jag fortsatt min färd genom Midgård i Ringarnas herre. hu... Snart klar. för övrigt har jag inte gjort någonting tror jag.

Jag saknar Joanna oxå. Jag tycker så synd om dig älskling. Vi ses nån gång.

tack för mig på några dagar

Ps. Det blir nog mer bloggat när jag flyttar hem till Pinnmo nästa vecka

Oh my goch...

Oj, jag glömde visst att blogga igår men jag hade ändå ingenting att berätta. Det var en tråkig dag med ösregn och så. Jag låg inne hela dagen och läste. Jag läste till och med klart de två tornen så nu e de daggs att börja med konungens återkomst.

Ikväll ska jag ha kräftskiva. Det blir nog ett jäkla fylleslag som vanligt. Men det e ju så gott med kräftor. eller hur? Jag har varit ner och köpt öl. Hmm, jag borde inte. Har ju knapp några pengar alls men men. Det var allt för idag och igår.

Tack för att ni tog er tid att läsa

Oj...Vilken kväll det blev i går ändå

Inte fan blev de nå kubb igår. Istället var vi å kollade på Oski Poski när han hade spelning. Gosse va bra det var. Sen hamnade vi på harrys där det var två för en. Det var väl där det stora misstaget begicks. Det blev aldeless för många öl :D Men de gick bra. Efter de blev det engelska. Där stötte jag på Gurra som nog oxå hade fått några öl för mycket. Efterfest at Jonny Rocker. Där var vi nog inte så länge fast mitt tidsbegräpp va rätt så relativt vid den tidpunkten. Det hela slutade iaf på Freddies soffa runt tretiden.

Runt niotiden i morse vaknade jag av att fredrik stod och sparkade på mig. Hallå... Det är ju alltid jag som väcker honom runt elva, tolv kanske. Men så inte i morse. Då skulle han iväg och köpa Frulle. Han Skulle köpa äcklig juice. Råpressad Potatisjuice. Han kom dock tillbaka med en vanlig apelsinjuice och tur var nog de. Sen satt vi och diskuterade temaveckor med Ågren och efter ett tag började vi spela Nartionalencyklopedin-spelet. Jag och Ågren vann med lite hjälp av Jonny på slutet. Sen gick jag hem.

Kräftis på Lördag. Då är de påt igen ;)

Flymo

Ja, eftersom jag skrev igår att jag ska börja blogga igen så är jag nu tillbaka igen. Jag har precis klippt Jannes gräsmatta. Det var lite jobbigt. Varmt och jävligt och gräs överallt. Men Mamma kom med saft :D Hon e snäll hon.

I kväll skulle det spelas kubb på Järnet. Se ifall man orkar ta sig dit men känner jag mig själv rätt så står jag nog där med en öl i handen till slut.

Ducks att ta tag

Nu tror jag att jag borde börja skriva någontig i den här bloggen igen. Jag har varit lite innaktiv på den fronten i sommar. Det har inte bara handlat om lathet utan att jag även har haft bättre saker för mig. Just nu håller jag t ex. på att traggla igenom andra boken i Sagan om ringen triologin. Sen har jag ju varit i Rom och de var ju trevligt. Och Värnamo förstoss. Vi får väl se när jag tar mig dit nästa gång.

Idag då, vad har jag gjort idag? Vaknade i Fredriks soffa vid tiotiden av att något jäkla revbensspjäll ringde på dörren. Somnade om och sov till tolv. Usch, vilken sjusovare det har blivit av mig. Sedan blev det kaffe på ballen och Sara och Frejs nya granne Ågren kom förbi. Efter en stund gick vi och åt pizza och byggre upp magen. Det blev jag nästan mer bakis av. Återvände efter ett tag till järnet å satte oss på Saras ballkong och bakisdejtade. Sen gick jag hem och läste.

- Ta det lugnt med pickadollerna
- Men dom e ju inte riktiga

RSS 2.0