It's like that...

and that's the way it is!

Känner mig tvingad att skriva nått för att försöka hålla liv i bloggen. Jag är inne på Run-DMC just nu. haha... De e e vad jag kallar hiphop! Nice. Mindre nice var väl att jag missade hultsfred! Fick lite pikar av Sandra för att jag inte var där. Jag fick höra lite på Håkan genom tellefonen men det hördes inte så bra. jag får ta igen på Peace and love. Nu är de bestämt. Jag ska vara funktionär. De e den vägen man får gå när biljeterna är slut.

Student i helgen var det mä. Hade inte så många att gratta. Var hos Pers lillebror. Sen gick vi till Samuel och kollade på fotboll och Indiana Jones, den tredje filmen. Inte den bästa film jag sett direkt men jag fick iaf världens skönaste fylla av det, till skilnad från i onsdags. haha... Jag har studenter i frysboxen.

jaja, tillräckligt för nu. Vi får se när jag återkommer. Tack!

En påminnelse

Jag håller på att plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig hem imorgon. Inte så lite saker föresten men det var inte de jag tänkte säga. Vad jag tänkte säga var att när jag grävde i en av mina garderober hittade jag min "Jag blev veckans Darin" t-shirt. Den trodde jag var gone for good. Men det var den alltså inte.

Äntligen

Nu har man sommarlov. Sista undervisningstillfället igår. Falun imorgon. FFFFFFF-festival i helgen. Kepsarna tillbaka. Allt är frid och fröjd. Nu ska jag ner till biblan och lämna lite böcker.
image8
Kom dit vet'ja!

Måste sluta tappa mina kepsar

I fredags var jag på lite ferre hos min klasskompis Emma och hennes mamma var kvällen till ära med i postkodmiljonären. hehe... Jag fick i mig lite för mycket alkohol för jag har nu haft min första riktiga minneslucka. Gaahh!!! Minns inte när vi gick därifrån och kom till kåren. När mitt minnet kommer tillbaka träffar jag Mattias och så går jag iväg. Men något känns fel. jag är säker på att jag har tappat nått. Fan! Kepsen! Igen. inte morfars keps dock, men ändå. Emma hävdade iaf att jag lämnat den hos henne så jag hoppas på att jag får den på tisdag men annars är det väl inte hela världen men vad lär jag mig av dehär? Håll i hatten.

RSS 2.0